Pacific Asset Management ile yaşlanmaya ve sosyal değişime yatırım yapmak

Pacific Asset Management’tan Dani Saurymper’e göre dünya nüfusu yaşlanıyor ve bu önemli yatırım fırsatları yaratıyor.

CNBC’nin Arabile Gumede programına katılın Saurymper ile Pro Talks’ta uzun vadeli yaşlanma temasının nasıl oynanacağını tartışırken.

Saurymper, yalnızca ilaç ve sigortacılar gibi sektörlere yatırım yapmakla kalmayan, aynı zamanda fitness ve beslenme, hijyen ve kişisel bakım ve hatta estetik ve finans sektörlerinde hisse sahibi olan Pacific Longevity & Social Change Fund’ı yönetiyor.

Fon, yaşlı tüketicinin isteğe bağlı harcamalarındaki “devasa iş fırsatı” da dahil olmak üzere “kanıtlanmış ticari uygulanabilirliği ile halihazırda yatırım yapılabilir” temaları ele almaya çalışıyor.

Saurymper, en büyük varlıkları da dahil olmak üzere hisse senetlerini tartışacak: ilaç firması AstraZeneca; spor giyim firması Lululemon; evcil hayvan malzemeleri satıcısı Evde Evcil Hayvanlar; ve seyahat hizmetleri rezervasyon sitesi Booking.com.

Fonunun neredeyse %60’ı büyük sermayeli hisse senetlerine yatırılıyor ve %58’i ABD’de işlem görüyor.

Saurymper, AXA Investment Managers, Barclays Investment Bank ve Goldman Sachs’ta çeşitli görevler üstlendikten sonra 2021’de Pacific Asset Management’a katıldı.

21 Haziran Çarşamba günü 12:00 BST / 19:00 SGT / 07:00 ET’de CNBC Pro Talks’a katılın.

Sorularınızı buraya gönderin.

Yorum yapın

Ltfen Beyleyiniz...
SPONSORLAR